Pagini

miercuri, 9 iunie 2010

Capitolul 10
Edward pov.

M-am trezit cu un zambet larg pe buze...ghemotocul meu era si ea la fel de fericita, chiar si cand doarme...e chiar mai frumoasa, cu fecare zi ce trece ma indragostesc tot mai mult de ea...
- Te ador, am soptit asezandu-mi capul pe pieptul ei gol.
Ii ascultam bataile inimii, cel mai dulce sunet, sunetul ce-mi aminteste ca am pentru cine sa exist, ca am un motiv sa respir...sa zambesc, sa fiu fericit. Se potrivea perfect in bratele mele, e ca si cum un pictor de geniu da viata, pe panza sa, unui inger printre asternuturi, ce-l acopera si-i mangaie delicat pielea...asta e Bella mea, Ingerul pe care eu imi odihnesc trupul, fiinta pe care as proteja-o mai presus de propria-mi viata...
Ii admiram corpul perfect cum se misca prin somn, cum parul ei rebel imi gadila gatul...buzele usor umflate, si tenul translucid...totul, toate ma fac sa zambesc.
La dracu cu toate tarfele ce s-au perindat prin patul meu, la dracu cu viata de golan ce-am dus-o pana acum ceva timp...bun-venit FERICIRE...bun-venit viata frumoasa, iubire....Si asa mi-am petrecut minute intregi...stateam cu fata mea in brate mangaindu-i parul, sarutandu-i chipul, mainile, degetele...fiecare parte din ea la care ajungeam, fara sa o deranjez. Abia a rasarit Soarele. Nu imi vine nici acum sa cred ca ea, ca fata mea, a devenit atat de importanta pentru mine, esentiala, pentru ca sunt sigur ca nu mai pot tari fara ea, fara sa-i vad chipul, fara sa-i spun de zeci de ori cat de mult o iubesc...Nu as putea respira, nu as putea exista fara sa nu o iau in brate, sa-i simt caldura, sa adorm fara ea langa mine si sa nu fie mereu langa mine...in siguranta in bratele mele, gata mereu sa-o aline, sa-i mangaie pielea...
Pentru ea am aruncat durerea mortii lui Carlisle intr-un colt al sufletului, am invatat sa traiesc EU cu ea, si sa nu o las sa ma domine ca pana acum, sa traiasca EA prin mine.
Doar Bella imi dicteaza acum viata, sufletul, inima...totul...
O iubesc si o doresc atat de tare incat mi-e teama ca o sa se sperie si o sa fuga de mine, pentru ca ea e mult prea buna pentru unul ca mine, uneori am impresia ca ma port obsesiv, nu stiu cum trebuie sa te comporti cu iubita, sunt doar un invatacel...dar ratiunea imi striga intotdeauna ca e totul ok, ca iubirea ne dicteaza reactiile... ca noi suntem meniti sa fim impreuna...
Gandurile mi-au fost intrerupte de sunetul dulce al rasului fetei mele...radea in somn? Hmm...
- Bella?
- Mmmm...sopti ea.
- Te iubesc, am spus fara sa ma gandesc.
- Si eu puiule, dar vezi ca ai tras toata patura pe tine, da-mi si mie, murmura ea adormita.
Am ras cat de incet am putut, dar tot s-a trezit.
- Edward? intreba ea iritata.
- Am dormit fara patura Bella, nu e frig, caldura era pornita cand am ajuns si era si foc in semineu...ti-e rece acum?
- Da, vreau in pat...se alinta ea, parca ar fi o fetita de trei ani...dar cine sunt eu sa o refuz? M-am ridicat rapid si mi-am tras boxerii pe mine.
- Te duc in pat iubire?
- Da...in brate, spuse ea la fel de alintata.
M-am conformat mai mult decat fericit, si am dus-o, in stilul miresei in dormitor.
Am asteptat sa o las pe pat, apoi mi-am plimbat privirea prin coltul de Rai creat de...Aly, sigur ea amenajase totul. O multitudine de flori impodobeau camera si o imbibau cu arome dulci, delicate...asternuturile patului, albe, de matase, il faceau sa para un nor...mare si pufos. Pe fotoliul din colt erau asezate cu grija mai multe bucatele de matase? dantela? ooo...lenjerie pentru fata mea...am zambit obraznic doar imaginandu-mi-o cum va arata in ele...delicios de sexy...
Pe noptiera era impaturit un biletel alb, m-am intins usor, atent sa nu-mi trezesc fata, si l-am luat...
"Bucurati-va, aici, in locul pe care noi l-am dorit
un Colt de Rai, desavarsit de voi doi si...iubirea nesfarsita ce va
leaga...
Cu drag Alice & Jesper...Rosalie & Emmet..."

Eram de-a dreptul coplesit de gestul lor...suntem norocosi sa-i avem in vietile noastre...fericit si implinit, mi-am strans bratele in jurul Bellei si am inchis ochii...
*********************************

M-am trezit incomodat de sunetul ploii ce biciuia acoperisul...a dracului ploaie. M-am intins lenes si am dat de ceva cald si moale...fata mea.
Ochii mei au gasit-o si nu am putut decat sa zambesc.
Oare cum v-a reactiona cand se v-a trezi, cand v-a fi constienta de seara trecuta,o sa-mi spuna ca e si ea la fel de fericita ca si mine? sau o sa-mi spuna "a fost bine..." daca asta va crede? ce naibii fac?
As putea vorbii cu Emm? Nu...ar rade de mine tot restul vietii...Jesper...hmmm, nu, nici el, e prea absorbit de Alice si cred ca m-ar indemna sa-o duc la shopping...la dracu cu incertitudinile...
Pentru numele lui Dumnezeu! Sunt asa un tampit...totul va fi si mai frumos ca pana acum, imi repetam obsesiv.
M-am ridicat de langa fata mea, nu inainte sa verific ca doarme confortabil, si ca e invelita. Am sarutat-o scurt pe frunte sa am intrat in baie. Dusul nu a reusit sa ma relaxeze, asa cum planuiam, dar stiam cum voi reusi!
In living, am observat de dimineata un pian...urias, negru...minunat. Sper sa fie intr-o stare buna...cel putin asa pare...
Mi-am luat blugii mei favoriti si un tricou din dulap, Alice ne-a adus haine cat pentru o luna, spiridus nebun...am coborat in liniste si m-am asezat pe bancuta din piele neagra.
Aveam nevoie de muzica sa ma calmez, mi-am apasat usor degetele pe clape si am fosr placut surprins de claritatea sunetului. Mi-a fost dor pian, de muzica, aproape am uitat cat de bine ma simt cantand... Am facut o singura melodie din toate refrenele partiturilor ce-mi plac. Dupa un moment melodia s-a transformat in cantecul Bellei, compus de mine in prima zi in care am vazut-o...am stiut de atunci ca ea va face parte din viata mea, si mi-am dorit sa-i compun o melodie, care sa-i ureze bun-venit in viata mea...mi-a iesit un cantec...plin de sentimente...de iubire, speranta, confuzie, teama...de dorinta. M-am pierdut intru-totul in atmosfera pianului...Nu am simtit ca fata mea e langa mine decat cand mi-a mangaiat parul.
- A fost minunat, Edward, sopti ea asezande-se langa mine.
- Iarta-ma ca te-am trezit,am spus inca ametit.
- Ooo, dar imi place, ai putea sa ma trezesti in fiecare dimineata asa, si nu as mai fi deloc lenesa, promit! mi-a zambit si inima mea a batut mai tare, pare foarte entuziasta, fericita? S-a cuibarit langa mine, la pieptul meu, iar eu mi-am ascuns fata in parul ei.
Eram coplesit de atatea intrebari. Oare simte la fel de multa fericire ca si mine? Va disimula doar ca sa nu-mi raneasca sentimentele?
- Edward? imi spuse numele cu o urma de nervozitate in voce, mi-am ridicat privirea din parul ei si am privit-o in ochi.
-Da iubire, am spus si am sarutat-o pe buze, incercand sa zambesc...jalnic, asa sunt.
Nu puteam sa-i spun: Bella, imi fac o mie de ganduri in legatura cu aseara, te-ai simtit bine, cum a fost...
- Edward esti distras, ce-i cu tine puiule? E ceva legat de... Edward...daca am facut ceva gresit...adica...nu...a soptit si ochii i s-au umplut de lacrimi.
O nu...fa ceva idiotule...plange, fata mea plange...La dracu lacrimile ii curgeau pe obraji siroaie, iar eu ma uitam la ea ca un prost...la dracu Edward fa ceva, zi ceva!
- Bella...pui, te rog nu plange! am spus sarutandu-i lacrimile.
- Eu...eu...la dracu! Pentru mine a fost minunat, cea mai frumoasa noapte din viata mea Edward...dar pentru tine...stiu ca nu am experienta fetelor de dinaintea mea, dar...regreti nu-i asa? a spus pe nerasuflate si printre lacrimi.
Cum putea crede ea asta? A fost un vis devenit realitate pentru mine, a fost perfect...trupul ei de zeita tremurand in mainile mele ,felul in care gemea, imi striga numele, felul in care a tremura de placere...atat de sexy...atat de frumoasa...
- Bella, asculta-ma, a fost cel mai minunat lucru din viata mea si nu as schimba asta pentru nimic, intelegi? Nimic in lume. Esti mai importanta pentru mine decat orice, mai mult decat a fost cineva vreodata.
- Nu ma minti? m-a intrebat devenind aceeasi alintata.
- Sigur ca nu prostuto..I-am luat fata in maini si i-am sarutat buzele incet, apoi ea a aprofundat sarutul, asa cum face mereu, si ne-am lasat din nou dusi de val...vroiam mai mult asa ca mi-am mutat mainile pe talia ei lipind-o de mine..am sarutat-o tot mai patimas, tot mai doritor sa-i transmit tot ce simt, fata mea devenea si ea tot mai doritoare...ma saruta, tragandu-ma mai aproape de ea. Ne-am indepartat zambind. Am stat cu fruntea lipita unul de celalalt zambindu-ne, pana ce respiratia ne-a revenit la normal.
- Canti la pian de mult timp?
- De la sase ani, tata mi-a insuflat aceasta pasiune, am spus cu un respect nemarginit in voce.
Bella a zambit privindu-ma duios, simtind melancolia mea.
- Carlisle este "vinovat" si de frumusetea asta din fata mea, spuse chicotind.
- Seman mai mult cu Esme, de la tata am mostenit caracterul...
- Oricum esti cel mai frumos si sexy locatar masculin al Universului, spuse ea suav.
- Stiu ca sunt sexy, prea sexy,am spus mandru.
- Ok Cassanova, spuse razand.
- Acum, daca stau bine sa ma gandes, sunt ocupat domnisoara...merg sa fac dragoste cu cea mai minunata locatara a Universului, am spus si am luat-o rapid pe umar.
- A da? murmura razand.
Am deschis usa dormitorului si am asezat-o pe pat.
M-am urcat lent langa ea, privind-o seducator, printre gene.
- Deci, ce spuneti...am mangaiat-o usor pe sani, coborand pe abdomen...
- Esti un cuceritor incurabil.
- Nu stiu despre ce vorbesti,am spus coborand tot mai jos, strecurand un deget sub bikini ei. Un suspin i-a iesit printre buze.
- Cred ca fetele ce s-au bucurat de...tine...regreta venirea mea aici, chiar esti un zeu in pat, a spus intrand in jocul meu.
- Asa crezi? am soptit, ajungand cu mana in bikini ei...locul meu fericit...
- Ihm...sopti fata mea infierbantata...

5 comentarii:

  1. Am avut astazi o explozie de sentimente...si m-am hotarat sa scriu...nu stiu ce a iesit...poate e prea siropos, nu stiu...dar asa mi-am imaginat trairile lui Edward...asa era si Alex in dimineata aceea, vreau sa spun ca povestea cu cabana, prietenii care au organizat totul...florile, lumanarile...totul a fost real, fara pian :x :x...si am vrut sa transpun totul prin Bella si Edward...kisses.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu e deloc siropos...imi convine k ai avut o explozie d sentimente caci tzi-a iejit super:X:X:Xk toate celelalte capitole...spor la scris incontinuare...pup:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Te anunt ca ador exploziile de sentimente :X Vreau sa se intample cat mai des :D
    E MINUNAT capitolul ...asa romantic:X Pur si simplu sunt adorabili impreuna :X
    Descrierea sentimentelor si faptelor e uimitoare...transmite asa multe stari ...
    Felicitari >:D< Esti chiar talentata...
    De abia astept continuarea:X
    Spor la scris:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult fetelor...sunt totusi trista ca fic'ul meu nu este citit decat de Marina, Byu si Anca...asa se pare...as vrea sa citeasca si altcineva...dar asta e situatia...si am si azi aceeasi stare, cred ca voi scrie un alt capitol...cred...kisses...

    RăspundețiȘtergere
  5. heiiiiiiii.....
    sunt si eu pe aici....nu fiii....
    si iti adoor explooziile...poti sa le ai in iiaecare zii......pe mn nu ma deranjeeaza......
    si acuma sa reveniim...nu e siiroopoos...e romanntic in sennsul ala de dragastoos care te face si pe u(citittorul) sa vreii sa treiesti aceste sentiimente......cat desptre citittoorii...o sa edau un mass pe mess ca sa cunooasca si alti ficull..pt ca merita.....

    RăspundețiȘtergere