Pagini

luni, 19 aprilie 2010




Capitolul 4. Bella pov.


M-a luat de mana si am pornit impreuna spre intrarea in club. In urma auzeam doar fluieraturi urmate de maraitul lui Edward, l-am strans mai tare de mana, dar el i-a dat drumul, insa doar pentru a-mi cuprinde ferm talia. Clubul arata incredibil, iar muzica era foarte buna, cred ca in seara asta ma voi simti foarte bine.
- Unde-i Alice?
- Uite-i.
Am urmat privitea lui si i-am zarit pe Aly si Jazz alaturi de un grup numeros.
- Buna tuturor, a zis Edward zambind.
Am vazut cum toti baietii si-au indreptat privirile spre mine de parca as fi ultimul cub de gheata in desert.
- Salut amice, vad ca ai adus cu tine o minunatie de fata, se auzi vocea unui tip blond.
- Da Mike, ea este Bella.
- Suntem cu totii incantati sa te intalnim Bella. Toti au fluierat si fetele au zambit.
- Asa fac cand apare cineva nou in gasca, mai ales o fata, a zis o tipa blonda cu niste suvite roz, care era cel mai aproape de noi. Eu sunt Tanya, ma bucur sa te cunosc.
- Si eu ma bucur ca v-am intalnit.
- Vai Bella, esti asa de hot...nu am cuvinte...m-ai surprins.
- Oau Aly, daca spui tu asta inseamna ca am facut treaba buna.
- Va sta asa de bine impreuna, sa nu-l lasi sa-ti scape, Edward e un baiat extraordinar in ciuda imaginii de bad boy.
- Alice, taci, poate te aude. Nu vreau sa creada cine stie ce...
- Nu ne aude, vorbeste cu baietii acum. Hai sa-ti prezint fetele.
Cam o jumatate de ora Alice m-a tarat prin tot clubul pentru a face cunostinta cu toata gasca. Din cand in cand il vedeam pe Edward urmarindu-mi fiecare miscare.
- Hei Alice, nu-mi prezinti noua ta prietena, am auzit vocea unui barbat in spatele nostru. Am intors privirea si am vazut un tip saten, cu parul lung prins intr-o coada la spate si o privire increzatoare. Langa el era o fata cu parul portocaliu spre rosu, ca o flacara.
- Jeims, nu ai alta treaba? A zis Aly enervata.
- Hei...fi cuminte micuto, vreau doar sa o cunosc, nu fi asa agresiva.
Am simtit doua brate ce mi-au cuprins talia. M-am simtit imediat in siguranta, stiam ca e Edward fara sa-l privesc. Corpul meu a resimtit electricitatea emanata da el.
- E vreo problema iubito? A intrebat el sarutandu-ma pe gat.
In acel moment nu vroiam altceva decat sa-l sarut, aveam nevoie cu disperare sa-i simt buzele impletindu-se cu ale mele. M-am rasucit in bratele lui mi-am apropiat fata de a sa fara sa spun nimic. Tot corpul imi tremura, i-am simtit buzele la doar cativa milimetri de ale mele...
- Ma inebunesti Bella, a zis el in soapta, i-am atins usor buza inferioara cu varful limbii si l-am simtit tremurand langa mine.
- Saruta-ma Edward. A fost tot ce am putut spune, dar de ajuns. Edward m-a prins ferm de talie si si-a zdrobit buzele de ale mele, intai usor, dulce, apoi ne-am lasat purtati de val intr-un sarut salbatic. Senzatia pe care o simteam era cu totul incredibila. Buzele noastre aveau un ritm dominat de pasiune, iar limbile se luptau pentru suprematie. Mi-am incolacit mainile in parul sau, iar el m-a ridicat usor de pe podea. Nu stiu cat a durat momentul nostru, insa lipsa aerului a fost singurul lucru care ne-a facut sa ne despartim buzele. M-a lasat pe podea si m-a sarutat usor pe gat, lasand in urma lui flacari. Eram mistuita de dorinta, il vroiam intotdeauna alaturi de mine, l-as saruta incontinuu si i-as privi chipul angelic.
- Bella...a soptit el.
- Multumesc Edward.
- Pentru ce iubito?
- Ca m-ai ales pe mine.
- Pentru totdeauna, a zis el muscandu-mi lobul urechii.
- Vai, vai, vai. Trebuia sa banuiesc ca esti fata lui Edward. Dar trebuie sa recunosc amice ca acum chiar mi-ai intrecut orice asteptare.
- Merci Jeims, stiu ce am alaturi de mine, nu am nevoie de parerea ta. Asa ca te-as ruga sa nu o mai deranjezi pe iubita mea, a zis Edward zambind.
In acel moment nu puteam simti decat o iubire imensa ca sa dezvolta cu fiecare clipa ce trece si mandrie, mandrie ca Edward e al meu si eu sunt a lui.
- Fi linistit amice, eu stiu ce inseamna sa-ti intalnesti marea iubire, si a zambit spre fata de langa el. Sper doar ca nu va fi si ea o simpla distractie de o seara, ne-a privit scurt apoi au plecat.
- Cine-i acest tip, si de ce e asa de increzut?
- E un baiat de dintr-o alta gasca, noi suntem rivali in curse.
- Aha. A fost tot ce am putut spune.
- Mergem langa ceilalti iubito?
- Edward, as vrea sa vorbim dupa ce ajungem acasa. L-am privit serioasa.
El si-a apropiat buzele de urechea mea.
- Daca vrei plecam acum.
- Nu, nu vreau sa plecam, clubul e super si noi am venit sa ne distram.
- Orice vrei tu...

2 comentarii:

  1. :X:X:X e minuat :X:X:X
    sarut :X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. dulceeee,,,,dulce amor dulce pasion.........

    ahhh...sarut..........

    si cei cu suvita aia verde....ahh....

    RăspundețiȘtergere